06-11178075 info@daisymeekes.nl

Een nieuw jaar

Met de jaarwisseling vorige week is er een nieuw jaar aangebroken. Wat staat ons in dat nieuwe jaar te wachten? En als we terugkijken naar 2019, wat nemen we dan mee naar 2020, om dat jaar nog mooier en succesvoller te maken? Dit is een mooi moment om terug te kijken naar het afgelopen jaar en een vooruitblik te werpen op wat komen gaat. Bovendien bestaat Daisy Meekes Consultancy 6 jaar en ook daar sta ik graag even bij stil.

Persoonlijk 2019

Als ik terugkijk op 2019, dan kan ik daar met een trots gevoel op terugkijken. Een jaar met veel mooie momenten met fijne en lieve mensen om mij heen. Een reis naar Kenia om Nairobi te ontdekken en vervolgens op safari in de Masai Mara: in 1 woord geweldig. En ik liep dit jaar voor de 4e keer een marathon uit. Deze keer reisde ik daarvoor af naar de grootste stad van de Amerikaanse staat Illinois, Chicago. Aan de oever van het Michiganmeer vroeg ik het uiterste van mezelf. Een marathon lopen vraagt om een bepaalde mindset en hierover schreef ik al eerder eens een blog. Misschien was de marathon van Chicago voor mij wel hét hoogtepunt van 2019. Ik liep hem namelijk uit in een voor mij geweldige tijd van 3:52:51.

Zakelijk 2019

Ook zakelijk gezien ben ik heel blij terugkijkend op het afgelopen jaar. Ik mocht in het laatste jaar van het afgelopen decennium verschillende mensen coachen, ik gaf trainingen bij bedrijven, was dagvoorzitter en gaf talloze presentaties. Stuk voor stuk dingen die mijn werk als zelfstandige geweldig maken. Bovendien werd ik in de eerste helft van het jaar mede-eigenaar van Effectief Vergaderen, waarbij we als trainers handvatten bieden om vergaderingen zo in te richten dat je het beste uit jezelf en je team haalt.

Daisy Meekes Consultancy blaast 6 kaarsjes uit

Op 10 januari 2020 is het 6 jaar geleden dat ik bij de Kamer van Koophandel aanklopte om mijn bedrijf in te schrijven en de afgelopen 6 jaar als zelfstandig onderneemster waren vooral heel veel hoogtepunten. Ik heb veel mensen mogen helpen bij het maken van keuzes en ik vind het geweldig om diverse organisaties te helpen met het behalen van resultaten. Dit wil ik dan ook graag voortzetten in het nieuwe jaar.

Dit is daarom meteen ook een oproep aan jou. Twijfel je als ondernemer of je de juiste keuze maakt? Zoek jij als HR-manager of teamleider een coach die jouw medewerkers kan helpen om als team het beste uit elkaar te halen en zo grotere successen te behalen? Of wil jij met je team effectiever gaan vergaderen en hier vooral veel energie uit gaan halen? Ik denk graag met je mee en bied de helpende hand. Neem gerust eens een kijkje op mijn site of de website van Effectief Vergaderen voor meer informatie.