06-11178075 info@daisymeekes.nl

Over Daisy

Daisy

Mijn naam is Daisy Meekes en sinds 2014 werk ik als zelfstandig ondernemer.
Ik ben een ondernemer pur sang, een echte duizendpoot die onuitputtelijk geïnspireerd wordt door het (online) ondernemerschap. Persoonlijke groei, bewustwording en het creëren van een positieve mindset kenmerken mij als persoon en ondernemer.

Mijn missie is om mijn kennis en ervaring met anderen te delen en samen te groeien. De afgelopen jaren heb ik me met veel plezier ingezet voor verschillende opdrachten en organisaties.
Het geven van trainingen en workshops, coaching, projectmanagement, social media, werving & selectieprocedures, adviestrajecten: ik heb inmiddels veel uiteenlopende opdrachten gedaan.
Een volledig overzicht van mijn werkervaring kun je vinden op mijn LinkedIn profiel.

Naast mijn ondernemerschap heb ik een passie voor reizen en sporten, het liefst in combinatie met het goede doel. Zo heb ik in 2015 namens Cycle4Girls – een initiatief van PLAN Nederland – 300 KM gefietst in Vietnam.
Met het sponsorgeld dat ik heb opgehaald krijgen kansarme meisjes hulp en de kans om zichzelf te ontwikkelen.
Een jaar later bezocht ik Ethiopië, om daar namens StartUp4kids mee te doen met de XtraRun4Ethiopia (Grootste hardloopevent van Afrika). Het ingezamelde geld wordt gebruikt om kinderen met een beperking naar school te kunnen laten gaan en sociaal en financieel onderwijs te volgen.

Ook dat is ondernemerschap voor mij: je inzetten voor je medemens, die het minder heeft getroffen dan jijzelf.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?
Neem dan gerust contact met me op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

"De workshop was super. Daisy komt heel gedreven, energiek en bekwaam over. Ik weet zeker dat ik veel plezier aan alle tips en tricks ga beleven"

Linda

"Daisy heeft heel veel kennis en is heel gericht op de persoon en kijkt wat die nodig heeft en helpt je daarmee verder"

Nikki

"Daisy heeft deze sessie op een zeer rustige en vriendelijke manier begeleid. Ze weet op het juiste moment de juiste vragen te stellen en mensen 'aan' te zetten maar ook iedereen bij de les te houden"

Marloes