06-11178075 info@daisymeekes.nl

Over Daisy

Daisy

Mijn naam is Daisy Meekes en sinds 2014 werk ik met veel plezier als zelfstandig ondernemer. Ik ben een ondernemer pur sang, een echte duizendpoot die onuitputtelijk geïnspireerd wordt door het (online) ondernemerschap. Persoonlijke groei, bewustwording en het creëren van een positieve en sportieve mindset kenmerken mij als persoon en ondernemer. 

Mijn missie is om mijn kennis en ervaring met anderen te delen en te werken aan een vitalere leefstijl. De afgelopen jaren heb ik me met veel plezier ingezet voor verschillende opdrachten en organisaties. Met een HR-opleiding en -achtergrond heb ik mij ontwikkeld tot een breed inzetbare projectmanager met een focus op vitaliteit en leefstijl. Ik geef trainingen en workshops, werk als (vitaliteits)coach en projectmanager. Hierbij neem ik mijn ervaring op het gebied van sociale media, werving en selectieprocedures en adviestrajecten mee.

Een volledig overzicht van mijn werkervaring kun je vinden op mijn LinkedIn-profiel.

Naast mijn ondernemerschap heb ik een passie voor reizen en sporten, het liefst in combinatie met een actie voor het goede doel. Zo fietste ik voor Cycle4Girls – een initiatief van PLAN Nederland – 300 km in Vietnam. Met het opgehaalde sponsorgeld krijgen kansarme meisjes hulp en de kans om zichzelf te ontwikkelen. Daarnaast deed ik namens StartUp4kids mee met de XtraRun4Ethiopia in Ethiopië (het grootste hardloopevent van Afrika). Het ingezamelde geld is gebruikt om kinderen met een beperking naar school te kunnen laten gaan en sociaal en financieel onderwijs te volgen. Ook dat is ondernemerschap voor mij: je inzetten voor je medemens, die het minder heeft getroffen dan jijzelf.

Ik vind het belangrijk om mij fit en gezond te voelen. Ik werk hard, maar wil ook graag hard ontspannen. Jaarlijks loop ik een marathon (de teller staat nu op zeven) en zo vaak als mogelijk doe ik een yoga nidra sessie. Dit maakt dat ik mijn werk zo optimaal mogelijk en met volle energie kan doen.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Blog

Mijn focus in 2023? Vitaliteit in organisaties!

Mijn focus in 2023? Vitaliteit in organisaties!

Vitaliteit is meer dan alleen een gezonde levensstijl die bestaat uit voldoende bewegen, gezonde voeding, genoeg slapen en ontspanning. Ook gelukkig zijn in je privéleven en op werk speelt een grote rol. Dat leidt tot minder ziekteverzuim en minder personeelsverloop voor jouw organisatie. Hoe is de balans tussen werk en prive en ook tussen spanning (stress) en ontspanning? Ben jij je hiervan bewust?

Lees meer
6 jaar Daisy Meekes Consultancy!

6 jaar Daisy Meekes Consultancy!

Met de jaarwisseling vorige week is er een nieuw jaar aangebroken. Wat staat ons in dat nieuwe jaar te wachten? En als we terugkijken naar 2019, wat nemen we dan mee naar 2020, om dat jaar nog mooier en succesvoller te maken? Dit is een mooi moment om terug te kijken naar het afgelopen jaar en een vooruitblik te werpen op wat komen gaat. Bovendien bestaat Daisy Meekes Consultancy vandaag 6 jaar en ook daar sta ik graag even bij stil. 

Lees meer
Heb ik coaching nodig?

Heb ik coaching nodig?

De vraag naar coaches is enorm en het aanbod stijgt even hard. Wie zijn toch al die mensen die een coach bezoeken? En misschien nog wel belangrijker: waarom gaan we massaal naar een coach toe? Hoe weet je nu zeker dat de coach die jij wilt bezoeken ook van meerwaarde voor je zal zijn? 

Lees meer