06-11178075 info@daisymeekes.nl

Over Daisy

Daisy

Mijn naam is Daisy Meekes en sinds 2014 werk ik als zelfstandig ondernemer.
Ik ben een ondernemer pur sang, een echte duizendpoot die onuitputtelijk geïnspireerd wordt door het (online) ondernemerschap. Persoonlijke groei, bewustwording en het creëren van een positieve mindset kenmerken mij als persoon en ondernemer.

Mijn missie is om mijn kennis en ervaring met anderen te delen en samen te groeien. De afgelopen jaren heb ik me met veel plezier ingezet voor verschillende opdrachten en organisaties.
Het geven van trainingen en workshops, coaching, projectmanagement, social media, werving & selectieprocedures, adviestrajecten: ik heb inmiddels veel uiteenlopende opdrachten gedaan.
Een volledig overzicht van mijn werkervaring kun je vinden op mijn LinkedIn profiel.

Naast mijn ondernemerschap heb ik een passie voor reizen en sporten, het liefst in combinatie met het goede doel. Zo heb ik in 2015 namens Cycle4Girls – een initiatief van PLAN Nederland – 300 KM gefietst in Vietnam.
Met het sponsorgeld dat ik heb opgehaald krijgen kansarme meisjes hulp en de kans om zichzelf te ontwikkelen.
Een jaar later bezocht ik Ethiopië, om daar namens StartUp4kids mee te doen met de XtraRun4Ethiopia (Grootste hardloopevent van Afrika). Het ingezamelde geld wordt gebruikt om kinderen met een beperking naar school te kunnen laten gaan en sociaal en financieel onderwijs te volgen.

Ook dat is ondernemerschap voor mij: je inzetten voor je medemens, die het minder heeft getroffen dan jijzelf.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?
Neem dan gerust contact met me op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Blog

6 jaar Daisy Meekes Consultancy!

6 jaar Daisy Meekes Consultancy!

Met de jaarwisseling vorige week is er een nieuw jaar aangebroken. Wat staat ons in dat nieuwe jaar te wachten? En als we terugkijken naar 2019, wat nemen we dan mee naar 2020, om dat jaar nog mooier en succesvoller te maken? Dit is een mooi moment om terug te kijken naar het afgelopen jaar en een vooruitblik te werpen op wat komen gaat. Bovendien bestaat Daisy Meekes Consultancy vandaag 6 jaar en ook daar sta ik graag even bij stil. 

Lees meer
Heb ik coaching nodig?

Heb ik coaching nodig?

De vraag naar coaches is enorm en het aanbod stijgt even hard. Wie zijn toch al die mensen die een coach bezoeken? En misschien nog wel belangrijker: waarom gaan we massaal naar een coach toe? Hoe weet je nu zeker dat de coach die jij wilt bezoeken ook van meerwaarde voor je zal zijn? 

Lees meer