06-11178075 info@daisymeekes.nl

Projectmanagement

Ervaren projectmanager

Projectmanager

Ben je op zoek naar iemand die jouw project in goede banen kan leiden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Als projectmanager heb ik de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met de coördinatie en uitvoering van verschillende projecten binnen diverse organisaties. Altijd resultaat- en doelgericht, punctueel en volgens een strakke planning. Het resultaat? Een soepel proces en succesvolle afronding van het project!

Blog

6 jaar Daisy Meekes Consultancy!

6 jaar Daisy Meekes Consultancy!

Met de jaarwisseling vorige week is er een nieuw jaar aangebroken. Wat staat ons in dat nieuwe jaar te wachten? En als we terugkijken naar 2019, wat nemen we dan mee naar 2020, om dat jaar nog mooier en succesvoller te maken? Dit is een mooi moment om terug te kijken naar het afgelopen jaar en een vooruitblik te werpen op wat komen gaat. Bovendien bestaat Daisy Meekes Consultancy vandaag 6 jaar en ook daar sta ik graag even bij stil. 

Lees meer
Heb ik coaching nodig?

Heb ik coaching nodig?

De vraag naar coaches is enorm en het aanbod stijgt even hard. Wie zijn toch al die mensen die een coach bezoeken? En misschien nog wel belangrijker: waarom gaan we massaal naar een coach toe? Hoe weet je nu zeker dat de coach die jij wilt bezoeken ook van meerwaarde voor je zal zijn? 

Lees meer