06-11178075 info@daisymeekes.nl

Projectmanagement

Ervaren projectmanager

Projectmanager

Ben je op zoek naar iemand die jouw project in goede banen kan leiden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Als projectmanager heb ik jarenlange ervaring met de coördinatie en uitvoering van verschillende projecten binnen diverse organisaties. Altijd resultaat- en doelgericht, punctueel en volgens een strakke planning. Het resultaat? Een soepel proces en succesvolle afronding van het project van A tot Z!

Welke taken horen bij mijn ervaring van projectmanager/projectleider?

 • Aansturen van een projectteam van 5-10 teamleden
 • Maken en bewaken van de projectplanning
 • Bewaken dat een project uitgevoerd wordt in lijn met het vastgestelde beleid
 • Besluitvaardig optreden bij ingewikkelde casussen
 • (Lastige) gesprekken en schriftelijke correspondentie voeren met verschillende doelgroepen
 • Informeren en adviseren aan directie
 • Eerste aanspreekpunt in een project zijn
 • Organiseren en presenteren van (bewoners)informatieavonden, zowel offline als online
 • Brandjes blussen indien nodig en snel kunnen schakelen, zowel intern als extern

Wie haal je in huis als je mij aanstelt als (interim-)projectmanager?

 • Een enthousiasmerende en verbindende teamspeler
 • Ik combineer uitstekende communicatieve vaardigheden met stevigheid en duidelijkheid
 • Omgevingssensitief en met een groot gevoel voor rechtsgelijkheid
 • Nauwkeurig en gestructureerd
 • Ik steek zelf de handen uit de mouwen en ben graag onderdeel van een gepassioneerd team. Teamleden zeggen JA, waarna we kijken hoe we het gaan regelen. Dus geen NEE op voorhand, want het ‘kan niet’, ‘wil niet’ en ‘lukt niet’.

Interim-projectmanager Vitaliteit

Streeft jouw organisatie naar meer vitaliteit onder medewerkers? Als interim-projectmanager neem ik het voortouw in het ontwikkelen en implementeren van het huidige of op te starten beleid voor duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Het is mijn doel om dit thema binnen alle lagen en relevante onderdelen van de organisatie zichtbaar te maken. Zo worden medewerkers geprikkeld om tot actie over te gaan en de regie te nemen over de eigen duurzame inzetbaarheid.

Mijn werkwijze in een notendop:

Als projectleider breng ik jouw organisatie in kaart. Op basis daarvan koppel ik terug hoe je het vitaliteitsbeleid kan verbeteren en implementeren, zowel inhoudelijk als procesmatig. Ik zoek daarin continue afstemming en samenwerking met het management, afdelingen en stakeholders. Zo zetten we gezamenlijk concrete stappen naar een vitale(re) organisatie.

Blog

Mijn focus in 2023? Vitaliteit in organisaties!

Mijn focus in 2023? Vitaliteit in organisaties!

Vitaliteit is meer dan alleen een gezonde levensstijl die bestaat uit voldoende bewegen, gezonde voeding, genoeg slapen en ontspanning. Ook gelukkig zijn in je privéleven en op werk speelt een grote rol. Dat leidt tot minder ziekteverzuim en minder personeelsverloop voor jouw organisatie. Hoe is de balans tussen werk en prive en ook tussen spanning (stress) en ontspanning? Ben jij je hiervan bewust?

Lees meer
6 jaar Daisy Meekes Consultancy!

6 jaar Daisy Meekes Consultancy!

Met de jaarwisseling vorige week is er een nieuw jaar aangebroken. Wat staat ons in dat nieuwe jaar te wachten? En als we terugkijken naar 2019, wat nemen we dan mee naar 2020, om dat jaar nog mooier en succesvoller te maken? Dit is een mooi moment om terug te kijken naar het afgelopen jaar en een vooruitblik te werpen op wat komen gaat. Bovendien bestaat Daisy Meekes Consultancy vandaag 6 jaar en ook daar sta ik graag even bij stil. 

Lees meer
Heb ik coaching nodig?

Heb ik coaching nodig?

De vraag naar coaches is enorm en het aanbod stijgt even hard. Wie zijn toch al die mensen die een coach bezoeken? En misschien nog wel belangrijker: waarom gaan we massaal naar een coach toe? Hoe weet je nu zeker dat de coach die jij wilt bezoeken ook van meerwaarde voor je zal zijn? 

Lees meer