06-11178075 info@daisymeekes.nl

Welkom op mijn vernieuwde website!

 

 

En dan is het zover… Mijn nieuwe website is live en dat is spannend! Heel erg leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. De afgelopen 4 jaar ben ik ontzettend gelukkig geweest als zelfstandig ondernemer. Ik heb allemaal leuke opdrachten gedaan, interessante nieuwe mensen ontmoet, mijzelf gigantisch ontwikkeld maar soms ook een beetje de focus gemist.

Van projectmanager in de glasvezelwereld tot coach/trainer voor werkzoekenden maar ook het geven van workshops en presentaties, alles vind ik leuk en maakt mij heel blij.

Het afgelopen half jaar ben ik intensief bezig geweest om deze focus weer te krijgen in wat ik het liefste doe en waar ik de meeste energie van krijg. Dit blijft zeker nog in de richting van projectmanagement want met een top team iedere keer weer het doel halen wil ik niet missen. Maar wel wil ik meer tijd spenderen aan het coachen en trainen van mensen en wel als keuzecoach! Ik geloof dat iedereen altijd een keuze heeft. Maar dat het niet altijd lukt om de verschillende opties en mogelijkheden te zien én hierin dan ook een bewuste keuze te maken op basis van gevoel en ratio! Ik kan en wil je hier graag bij helpen. Kijk rustig rond op deze website en mocht je vragen hebben dan hoor ik heel graag van je!

Fijne dag!
Daisy