06-11178075 info@daisymeekes.nl

Terugblik eerste half jaar 2019

Voordat ik er erg in had zitten we al weer volop in de zomer! Een moment om terug te kijken op het eerste half jaar van 2019. Diverse trainingen heb ik mogen geven bij organisaties en op verschillende manieren anderen mogen coachen. Daarnaast de opdrachten als dagvoorzitter en presentaties geven wat ik nog steeds geweldig leuk vind. En voor mijzelf natuurlijk de nieuwe uitdaging als mede-eigenaar van Effectief Vergaderen! (www.effectiefvergaderen.nl)

Keuzecoach

Om vanuit een organisatie gevraagd te worden een medewerker die niet lekker in haar vel zit te coachen is heel fijn. Maar als je daarna hoort dat deze medewerker een aantal coaches voorgesteld kreeg en op basis van de informatie die over mij te vinden was specifiek voor mij heeft gekozen als haar persoonlijk coach vind ik echt heel gaaf!

“Fijn dat je mij de ruimte gaf om aan te geven wat ik wilde, maar daarbij gaf je ook voldoende ideeën en suggesties welke kanten we op zouden kunnen gaan als ik even geen idee had. Je was betrokken, oprecht geïnteresseerd, makkelijk in het contact, gaf vertrouwen en enthousiasmeerde. Na elke sessie ging ik geïnspireerd weer aan de slag met mijn zoektocht naar een andere functie.”

Fijne zomer!

Wat fijn om deze feedback te krijgen na dit persoonlijke coachings-traject. Met een heel goed gevoel ga ik lekker genieten van de zomer! Ik hoop jij ook. Fijne zomer!