06-11178075 info@daisymeekes.nl

Doen! Niet proberen...

 

 

Toen ik als ZZP-er begon vier jaar geleden wist ik één ding. Ik geef mijzelf zes maanden om dit te doen! Nee, niet proberen maar 100% doen! Te vaak hoor ik om mij heen dat mensen iets gaan proberen. Waarom? Hierin maak je het zoveel zwakker dan nodig. Vooral als zelfstandig ondernemer is het mijn inziens zo belangrijk dat je 200% geloof hebt in je kunnen en in wat jij te bieden hebt. Proberen klinkt dan toch als het niet helemaal zeker weten…
Als toch nog iets achter de hand willen houden als het dan niet lukt…

En dit snap ik helemaal. Het is ook ontzettend spannend om de stap te zetten. Echt te zetten!
De zekerheid van maandelijks een salaris op je bankrekening bij gestort te krijgen is voor veel mensen toch wel heel fijn. Maar geloof mij, als je er 100% voor gaat en je de financiële risico’s goed in kaart hebt en je hebt de absolute wil om het te doen! Doe het!

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor het beginnen als zelfstandig ondernemer. Dit geldt voor zoveel meer dingen in het leven.

  • Reizen-> ga op reis
  • Ander werk willen-> ga ander werk zoeken
  • Een andere richting in het werk willen-> ga een opleiding doen
  • Sporten-> begin met 1 keer in de week 30 minuten bewegen

En dit alles begint met “Ga op onderzoek uit” en Doe!