06-11178075 info@daisymeekes.nl

The purpose of a
business is to create
a customer who
creates customers

 

Don’t judge each day
by the harvest
you reap, but by
the seeds that
you plant

Think like a customer

Meer over Daisy

Mijn naam is Daisy Meekes en sinds 2014 werk ik als zelfstandig ondernemer. Ik word gelukkig van het ondernemerschap en alle uitdagingen die het met zich meebrengt. Ben een echte duizendpoot die onuitputtelijk geïnspireerd wordt door het online ondernemerschap. Persoonlijke groei, bewustwording en het creëren van een positieve mindset kenmerken mij als persoon en ondernemer.

Mijn missie is om mijn kennis en ervaring met anderen te delen en samen te groeien.

De afgelopen jaren heb ik me met veel plezier ingezet voor verschillende opdrachten en organisaties. Het geven van trainingen en workshops, social media, werving & selectieprocedures, projectmanagement, adviestrajecten: ik heb inmiddels veel uiteenlopende opdrachten gedaan. Een volledig overzicht van mijn werkervaring kun je vinden op mijn linkedIn profiel 

Naast mijn ondernemerschap heb ik een passie voor reizen en sporten, het liefst in combinatie met het goede doel.  Zo heb ik in 2015 namens Cycle4Girls – een initiatief van PLAN Nederland – 300 KM gefietst in Vietnam. Met het sponsorgeld dat ik heb opgehaald krijgen kansarme meisjes hulp en de kans om zichzelf te ontwikkelen. Een jaar later bezocht ik Ethiopië, om daar namens StartUp4kids mee te doen met de XtraRun4Ethiopia (Great Ethiopian Run). Het ingezamelde geld wordt gebruikt om kinderen met een beperking sociaal en financiaal gericht onderwijs te laten volgen. Ook dat is ondernemerschap voor mij: je inzetten voor je medemens, die het minder heeft getroffen dan jijzelf.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan beteken? Neem dan gerust contact met me op, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Graag tot ziens!

Daisy