06-11178075 info@daisymeekes.nl

Workshops

Op je eigen manier succesvol zijn

#De kracht van sociale overwaarde

Durftevragen ken je vast wel. Je komt het op social media tegen in de vorm van de #dtv met daaraan gekoppeld een vraag. En deze vraag kan van alles zijn. Elkaar helpen in waar de een teveel van heeft en de ander te weinig is het uitgangspunt. Een ander verder helpen met nuttige tips daar gaat het om!

De kracht van de wereld van verschil

Wij zijn hier allemaal samen op de “Wereld van Verschil” en aan de hand van de MapsTell-methodiek wordt een bijdrage geleverd aan een begripvolle wereld. Als deelnemer krijg je inzicht in je eigen gedrag, valkuilen en blinde vlekken, leiderschapsgedragstijl en ervaar je hoe zich dit allemaal verhoudt tot anderen.

De kracht van keuzes maken

Ben je op dit moment actief op zoek naar een nieuwe baan? En loop je vast in het opstellen van je persoonlijke profiel of een sollicitatiebrief? Wil jij meer inzicht in je gedrag en dit gebruiken in je sollicitatie? Laten we samen op reis gaan!

"De workshop was super. Daisy komt heel gedreven, energiek en bekwaam over. Ik weet zeker dat ik veel plezier aan alle tips en tricks ga beleven"

Linda

"Daisy heeft heel veel kennis en is heel gericht op de persoon en kijkt wat die nodig heeft en helpt je daarmee verder"

Nikki

"Daisy heeft deze sessie op een zeer rustige en vriendelijke manier begeleid. Ze weet op het juiste moment de juiste vragen te stellen en mensen 'aan' te zetten maar ook iedereen bij de les te houden"

Marloes

Mijn doel als keuzecoach?

Ik geloof dat iedereen altijd een keuze heeft!
Jou helpen met het maken van bewuste keuzes met als resultaat dat jij succesvol gaat zijn op je eigen manier! Dat is waarom ik je graag help als keuzecoach. Vind jij dat er keuzes gemaakt moeten worden in je leven? Op het gebied van privé-werk balans, carriere/loopbaan of wil je wellicht gaan starten als zelfstandig ondernemer?  Laten we het 5 stappenplan doorlopen om de juiste keuze te gaan maken en het opgestelde doel te gaan behalen.