06-11178075 info@daisymeekes.nl

Workshop "De kracht van keuzes maken"

Carriere & Loopbaan

Werkzoekend in de wereld van verschil!

Ben je op dit moment actief op zoek naar een nieuwe baan? En loop je vast in het opstellen van je persoonlijke profiel of een sollicitatiebrief? Wil jij meer inzicht in je gedrag en dit gebruiken in je sollicitatie?

Laten we samen op reis gaan!

Samen op de “Wereld van Verschil” en aan de hand van de Mapstell-methodiek wordt een bijdrage geleverd aan een begripvolle wereld. Als deelnemer krijg je inzicht in je eigen gedrag, valkuilen en blinde vlekken, leiderschapsgedragstijl en ervaar je hoe zich dit allemaal verhoudt tot anderen.

PersonalMapping is een toegankelijk instrument dat op een leuke en eenvoudige wijze inzicht geeft in het eigen gedrag en je manier van communiceren. Na het invullen van een vragenlijst wordt het DISC gedragsprofiel letterlijk in kaart gebracht. De namen van de steden, rivieren, bergen en zeeën op de PersonalMap vertellen van alles over hoe jij je gedraagt, wat je voornaamste valkuilen zijn en hoe anderen je soms kunnen ervaren.

Direct na het invullen van de vragenlijst krijgt je bovendien een persoonlijke toelichtingsvideo te zien waarin jij mee op reis wordt genomen wordt door je eigen PersonalMap.

In deze workshop gaan we de PersonalMap doorlopen en krijg je na afloop op basis van je PersonalMap een profiel voor LinkedIn of je CV die ook te gebruiken is in je sollicitatiebrief.

Doe je mee?
Meer informatie over data en locatie volgen spoedig!

Workshop carriere