06-11178075 info@daisymeekes.nl

Hoera! 5 jaar zelfstandig ondernemer

Wat ben ik trots! 5 jaar geleden ben ik gestart als zelfstandig ondernemer.  De afwisseling, de flexibiliteit, de vrijheid, de keuzes, de nieuwe mensen en de nieuwe organisaties die ik heb leren kennen maken dat ik nog steeds iedere dag blij ben met deze beslissing 5 jaar geleden.
 
Heel veel mooie opdrachten heb ik mogen afronden maar waar ik ook heel trots op ben is dat ik in de afgelopen 5 jaar twee keer op reis ben geweest voor het goede doel. 
  • In 2015 met Plan Nederland naar Vietnam, 300km gefietst en € 4225,- opgehaald voor het goede doel en diverse projecten van Plan bezocht
  • In 2016 met StartUp4kids naar Ethiopië, The Great Ethiopian Run gelopen en € 1569,- opgehaald en veel kinderen op deze manier onderwijs kunnen bieden
Ook ben ik heel blij met de persoonlijke ontwikkeling die ik heb doorgemaakt onder andere door de verschillende opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd en de ontzettend leuk interim opdrachten. Daast deze interim opdrachten vele kleinere opdrachten mogen doen als dagvoorzitter en workshops leiden. 
Het meest trots ben ik erop dat ik de afgelopen drie jaar de vrijheid had om iedere dinsdagmiddag bij mijn zusje en haar tweeling te zijn en zo een heel hechte band met hen te hebben opgebouwd. Deze vrijheid hebben vind ik heerlijk en komt mijn inziens ook door de keuze om als zelfstandig ondernemer te werken!
 
Alle opdrachtgevers, onder andere: Glasvezel buitenaf, Stichting Fraterwaard, Helder HRM, Cogas, Medisch Spectrum Twente, Randstad HR Solutions, FC Twente, Stichting IJsselgraaf, CIF en Kolenaar Autobedrijven heel erg bedankt voor jullie vertrouwen in mij! 
 
Op naar nog meer mooie opdrachten en contacten voor minimaal de komende 5 jaar als zelfstandig ondernemer!

Veel liefs, Daisy